Boyfriendstyle

Ja, ni vet vad jag menar! Killens tröja och klocka, supersnyggt. Allie från The City har setts med sin pojkvän Adams klocka ett par gånger. Likaså Whitney, även om hon var utan pojkvän den tiden.. Det hindrade inte henne, stor killklocka i guld! Hur snyggt som helst. Killens tröja är också väldigt populär, det är faktiskt därifrån oversize tröjorna kommer ifrån... Vad tycker ni om detta?


Whitney Port från The City med sin killklocka!

Dolce

Hoppas att ni tittar på "Fashion" på 2an just nu! Det jag absolut jag, älskar killar med snygga kläder så detta är ju perfekt nu på kvällen när man vill se något snyggt! Ögongodis hörni! Världens fulaste kille kan bli hur snygg som helst med rätt kläder! Tänk på det pojkar små!

Crazy girl

Gjorde en sak nyss, målade varannan nagel rosa/röd och varannan svart. Hihi

Det går bra nu kompis de går bra nu


Carrie-halsbandet

För ett tag sedan var det halsbandet alla ville ha! Dom var så efterlängtade att det blev slutsålt på vissa hemsidor. Nu då? Inget, ingen suktar längre efter dom fina namnhalsbanden... Och det är då jag slår till, när alla lagt undan och glömmt bort dom går jag och köper ett! För det är ju då, när ingen använder dom, som dom är snyggast. Fast Alicia har förbjudit mig att köpa ett, jag tror hon tänker köpa ett till mig när jag fyller år. Hon råkade typ avslöja det.... Men jag vill ha ett NU NU NU!

Det var faktiskt så det hela började. Carrie bar det i "Sex and the City" och det stog inte igenom pga Kissie!

Black or white? Who the fuck cares..

Det snyggaste nu är nog hattar! Nämn någon kändis som inte syns med hatt? Nämn någon som inte vill ha en snygg hatt att piffa upp sin outfit med? Synd bara att svenskarna inte riktigt har fattat detta än, har väl sett en eller två tjejer med hatt och en svensk kille.. Vafan, kom igen! Det är ju det snyggaste som finns och det spelar absolut ingen roll vilken färg eller modell.. 



Ingen kan säga att Ed Westwick och Mary-Kate Olsen inte är snygga i sina svarta hattar!

Kom igen alla svenska tjejer och killar! Nästa köp: hatt?

Woopsi

Det tog lite längre tid än jag förväntade, aja nu är jag hemma i alla fall, tänker inte visa vad jag köpt idag eftersom jag inte orkar. Får se om jag får tummen ur och gör det imorgon. Nu ska ni i alla fall få lite gott såhär vid midnatt.


Rachel Bilson har stått i skuggan av Mischa Barton och hennes träffsäkra klädstil länge. Men för några år sedan bytte tjejerna roller, Mischa drogade och söp ner sig, medans Rachel snabbt fick koll på modet och nu är hon en stilfull tjej med många beundrare. Självfallet älskar jag henne stil och speciellt denna outfit, men personligen saknar jag den gamla Mischa Barton. Jag hoppas att hon kommer tillbaka snart och att det finns gott om plats för dom båda att vara stora modeikoner. Men man vet ju aldrig, det sägs att tjejerna inte kom så bra överrens när tv-serien "The OC" spelades in.. Någon som vet varför och om det har förändrats?
Föresten, vem tycker ni om mest, Rachel eller Mischa?


Top secret

Kommer sticka in till stan och köpa lite grejer snart, vad jag ska köpa har jag inte sett på någon förut och ni får kanske veta när jag kommer hem. Det beror på om ni kommenterar, om ni inte gör det och säger att ni vill veta... Ja, då förblir det min lilla secret.... Men när jag kommer hem ska ni i alla fall få lite bilder från Danmark igår.

På topp

Det är några som undrar hur de tär med mig och om allt är bra. Jag mår superbra, har inte mått sådär bra på länge och det är underbart! Så nu vet ni!:)

Sweet

Tack för alla fina kommentarer ni slänger in! Det värmer, fortsätt gärna med det!:D

Staden today


(Veromoda's shorts, H&M's skjorta, Zara's väska)


(BikBok's underbara klänning Emma tänkte köpa, men hon ångrade sig. Och jag förstår henne, den var alldeles för lång! Besök Emma blogg: http://euthberg.blogg.se )

Veckans blogg

Är med i 'veckans blogg' hos Elin Davidsson, går in och rösta på min blogg här: http://davidssson.blogg.se/2010/july/veckans-finalister-1.html 


Sanningen om essie

Nagellacksmärket essie har snygga färger att erbjuda till lite högre pris än de vanliga märkena. Därför tror dom flesta att det är lite bättre, men nejnej. Prövade mitt mintgröna och det var inte alls bra. Färgen höll inte alls ihop och klumpade sig. Visst det blir lite bättre andra gången om man lät färgen flyta ut. Men fyfan va dåligt! Viva la Diva är föfan bättre och det är 100 kr billigare! Skit lack, assvårt att måla på.

Yesterday was a sunny day


(Cheep Monday's tröja, Veromoda's shorts)

Oj så snygg

Denna snygging blir snart min, oj så jag längtar! Jackan/västen jag kommer leva i under hösten!

(Topshop's snygga skinnväst!)

Baseballjackan från Gina

Jackan precis alla tjejer har/vill ha. Finns i rosa, röd, svart, blå, grå och grön. Dock finns inte den rosa och gröna kvar, och de är faktiskt dom finaste. Fast den rosa är så fjortisstämplad så den skulle jag aldrig ta på mig, men den gröna är riktigt snygg! Eller den va det till alla köpte den, jag såg den när ingen hade den, och tyckte det var den snyggaste och coolaste av alla, just för att jag inte hade sett den på någon. Men sen köpte alla den och nu är den inte lika snygg, fast den forstfarande är den snyggaste. Så jag tror inte att jag vill ha den längre, men om ni ska köpa någon av dom... Ta den gröna förfan, skitsnygg! Eller vad tycker ni, kära läsare?

Slänger in en bild på mig från idag när jag var på Smithska med min bästa vän Emma. Bandu bikini är supersnyggt, fast inte när man solar såklart. Snyggt med tio cm vit hud...

De nya vita

Hallonröda låga blir mina nästa converse, så himla snyggt och fräscht! Någon som vet var man kan köpa dessa godingar?

Vilka färger tycker ni om bäst och föredrar ni höga eller låga?


Antikt mode

Mode från 1700-talet är helt fantastiskt. Att tjejerna gick runt med sina klänningar med ställningar under, visst det ser elegant ut, men från en skala ett till tio hur bekvämt kan de har varit...? Fast det är väldigt roligt att titta på, Marie Antoinette är en utmärkt film om man vill skåda vackra klänningar! Men ärligt, vem skulle inte vilja pröva en sådan klänning!


Don't you want to see these clothes on me

Det finns ingen som väcker så mycket uppmärksamhet med hjälp av sin klädstil som Lady Gaga. De är unika, knasiga och oftast väldigt fula och det de är det som folk uppmärksammar. Men grejen är att vi alla får ideér och insperation från hennes outfits, jag får det i alla fall. Får inte ni också det? Då menar jag inte att jag letar efter liknande kläder som hoin har på bilderna under, utan mönster eller material. För helt ärligt är hennes stil otroligt cool, enligt mig.


Vilken outfit är eran favorit?:) Min är helt klart 2:an uppifrån!

Less is more


Blake Livley: "Det största misstaget unga tjejer gör är att ha på sig för mycket smink. Vad de inte har förstått är att det diskreta är finare."
Jag kan inte säga något annat än att jag håller med henne, less is more! I alla fall i det här fallet. Sen betyder inte det att man inte ska ha sotade ögon eller eyeliner, utan bara att foundationburken och mascaran ska räcka lite längre. Jag har faktiskt ett jättebra tips i detta fallet! Mineralpuder eller mineralfoundaton, så enkelt och snyggt! Det syns inte att man har något på huden med det täcker ändå och ger en lite färg. Tromborg är det absolut bästa, naturligt på riktigt. Hon som äger det har skapat smink som hon själv skulle vilja använda, eftersom hon är allergiskt så är det bara naturligt. Bara det att hon heter Tromborg i efternamn tyder på att hon kan stå upp för sitt märke, vilket är bra! Men grejen med det bästa är att de kostar en del, här får du lägga mellan 200 och 300kr för mineralfoundation. Fast det är de helt klart värt för de håller hur länge som helst!


(Tromborg's minetalfoundation, finns dock inte att köpa på många ställen än. Så håll ögonen öppna i alla hudvårdsalonger ni besöker!)

Taylor Momsen

För dom som gillar lite "hårdare" stil, är Taylor Momsen världens bästa stilikon. Hennes kladstil gillar jag något så otroligt! Eller vad säger ni, har hon inte en cool klädstil? Vill ni efterlikna Taylor snygga kläder ska ni definitivt kolla in på Monki!
 


Like, super hot





Björn Borg + P!nk

Anledningen till att jag inte bloggade igår var att jag åkte hem från Stockholm, med tåg. Vilket, som dom flesta säkert vet, innebär förseningar. 1h 40min försenad.. Skulle varit på centralen kvar över tre och kom vid fem ungefär.. Jag hatar det, jag tycker det är oacceptabelt att ett  tåg, x2000 dessutom, kan vaar så mycket försenat. Visst, en el ledning hade lossnat på vägen mellan Skövde och Herrljunga och alla tåg däremellan var tvungna att samsas på ETT spår! Men helt ärligt, man förväntar sig att komma fram den avsägda tiden. Tycker inte ni också det? I alla fall hann jag bara sticka hem, duscha och sedan åkte jag ner på Ullevi för att titta på Pink, hur grymt som helst!
Tänkte visa er några av mina favvo nagellack i sommar.


(Essie's mingröna, Viva la Diva's blå och limegröna)
Dock är det bara min favvisar från min egen sammling. Finns tusen stycken ute i äffererna som jag tänker plocka hem! T.ex. aprikos.

Juste, glömde nästan! TRäffade Björn Borg på tåget, han åkte faktiskt andra klass, rätt förvånande.. Men han var jättetrevlig.

("Den störste" och jag)

Be cute

Mc jackor är supersnygga, men nu under sommaren lägger vi undan dom och är söta istället. Jackorna tar vi fram under hösten, nu kör vi på militärgräna jackor.
Liknande finns på Gina Tricot och Lindex. Välj en söt blommig klänning att matcha jackan med, och många stora armband.

Sienna Miller



Snyggt och ledigt på samma gång. Jag fullkomligt älskar jeansvästen, för er som inte vet finns det liknande på både Gina Tricot och Levi's.  Skorna är också väldigt snygga och det finns ett par i samma stuk på Scorett.

Give me color

Kom igen nu tjejer, våga bära färgat! Det är supernsyggt på sommaren, släng undan alla grå och svarta plagg och välkommna värmen med pasteller mixat med militärgrönt - något för alla!
Alla killar borde också chocka oss med riktiga pasteller, inga mesiga ljusgrå tröjor nu. Fyll sommargarderoben med pastellfärgat! De kommer jag att göra.

 


Spets och bara axlar

Något som kommer funka hela sommaren är absolut spetsen, det är underbart fint och passar alla. Denna klänningen är i en otroligt härligt blå nyans med bara axlar och, förstås, spets! Under sommaren blir det inte bättre än såhär. Klänningen kan matchas med kilklackar och många stora armband. Till och med en liten beige hatt.
Hade vi haft Forever21 i Göteborg hade jag haffat denna snygging för länge sedan.


.
                       (Forever21 klänning)

Modemakt

   Kläder har vi verken för att hålla oss varma eller för att dölja vår nakenhet. Nej, kläder är en del av människans natur, något som definerar vilka vi är. Antingen helt omedvetet eller högst medvetet, oftast det senaste. Med hjälp av de kläder vi sätter på oss visar vi andra nationalitet och grupptillhörighet, ekonomisk och social, ålder och kön. Kläder har alltid avslöjat var du hör hemma och vem du är, kanske inte nu lika uppenbart som förr.
   Hur kan de kläder vi hade på oss för några år sedan helt plötsligt vara så fula och fullt omöjliga att ha på sig? Vad är det som gör att vi så snabbt kan ända syn på vad som snyggt och klädsamt och till och med vilja ändra vår kroppsform? Men självklart är det modet, men vem bestämmer vad som är mode? Att definera mode är svårare än man tror.
   "Mode kan inte vara tidlöst, då är det inte mode."  / Kekke Stadin


   Hej, kul att du har hittat hit! Detta är min blogg där jag skriver vad jag tycker är snyggt. Men också vad som verkligen är mode just nu, både när det gäller skor och kläder, men också hår och smink. Ni kommer även få en hel del tips om accessoarer, allt från hårsmycken till nagellack. Varje vecka kommer jag att utse en kändis som jag tycker har fått på sig en ursnygg outfit, även tips om var ni kan hitta liknande grejer. Någon gång ibland kommer jag att lägga upp en snygg outfit från de dyra designmärkerna och en liknande från budgetkedjorna. Ni kommer även få se enstaka klädesplagg eller accesoarer och tips om hur ni kan matcha med annat. Jag kommer också att tipsa er om bra modebloggar, berätta vem jag tycker är den snyggast klädda just nu, vem som bode ta och skaffa sig en spegel och hur ni ska göra för att piffa upp en tråkig outfit med coola accesoarer.

Hope you like it! Cya




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0