Less is more


Blake Livley: "Det största misstaget unga tjejer gör är att ha på sig för mycket smink. Vad de inte har förstått är att det diskreta är finare."
Jag kan inte säga något annat än att jag håller med henne, less is more! I alla fall i det här fallet. Sen betyder inte det att man inte ska ha sotade ögon eller eyeliner, utan bara att foundationburken och mascaran ska räcka lite längre. Jag har faktiskt ett jättebra tips i detta fallet! Mineralpuder eller mineralfoundaton, så enkelt och snyggt! Det syns inte att man har något på huden med det täcker ändå och ger en lite färg. Tromborg är det absolut bästa, naturligt på riktigt. Hon som äger det har skapat smink som hon själv skulle vilja använda, eftersom hon är allergiskt så är det bara naturligt. Bara det att hon heter Tromborg i efternamn tyder på att hon kan stå upp för sitt märke, vilket är bra! Men grejen med det bästa är att de kostar en del, här får du lägga mellan 200 och 300kr för mineralfoundation. Fast det är de helt klart värt för de håller hur länge som helst!


(Tromborg's minetalfoundation, finns dock inte att köpa på många ställen än. Så håll ögonen öppna i alla hudvårdsalonger ni besöker!)

Kommentarer
Postat av: Axel

Hon är ju både photoshoppad och har smink på sig på den bilden :S :P

2010-07-27 @ 00:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0