Plugg

Sitter just nu i skola och pluggar, gott. inte. slutar halv 5 idag, seegt, men ska se om jag hinner med lite shopping innan jag sticker hem för att äta och sen ska jag och emmis på kickboxning.... vad hände där?..

nightiee night

Nu ska jag sova, imorgon LOVAR jag llite mode!:D

Sunday knight

Nu ska jag göra lite mat och titta på Hard Times of RJ Burger... SÅ JÄVLA BRA.


Titta vad mycket pengar jag hade idag och jag spenerade inte ett öre.....:(

Jeans letandet fortsatte

Som sagt, letade efter jeans idag igen.. No luck at all! Vart fan är alla? Idag gick jag verkligen i alla affärer jag såg:( Inga snygga alls. Men här är lite bilder från idag!Jag gillar Göteborg!
Om ni undrar vart något kommer ifrån är det bara att fråga!

Besökareeeeee


PIMP

Nytt Iphone skal, riktigt pimp! Trotts att de är rosa, älskar jag det! Så stort och nice!

Jag köpte mitt på Raglady!

Blir galen!

Helt ärligt, vart fan är alla snygga låga smala jeans?? Sprang runt som ett litet barn på en leklats i stan idag.. Hittade inget jag tyckte om, visst jag får höra att jag är kräsen, men hallå eller. Var nog inne i alla affärer jag såg... VART ÄR ALLA SNYGGA BLÅ JEANS? Snälla hjälp!!!


Såg dessa när jag tittade runt lite nyss, vafan är det för några fula jeans?


Blå naglar

Var tvungen att fila ner min långa fina naglar för två hade bryts. Fan vad ledsen jag är! Men gjorde det bästa av situationen och målade dom blå! Fint, eller vad säger ni?


Min naglar innan, långa och fina!

Efter!

Vad tror ni?!

Det sägs att om man har pengar i sin plånbok så mår man bra, därför ser jag alltid till att ha minst 20 kr i min plånbok hela tiden. Och vet ni vad? Jag mår bra när jag öppnar plånboken och ser mina pengar!

LO friends


Såhär ser jag ut idag, ska in till stan med min pappa och fixa lite saker, även köpa jeans och kanske någon söt tröja.. Vi ska även äta en god lunch någstans!


Pictures från idag


Jag, Julia och Malin på de översta bilderna och jag och Alicia på de nerdersta!


Bara kvällJag antar att det inte har blivit så mycket mode på ett tag nu. Så nu tänktre jag tipsa lite om, ääh fan orkar inte. Tar det en annan gång, kanske imorgon eller i helgen.... Får se. Nu ska jag äta hönökaka, MUMS!

I skolan

Just nu sitter jag i kolan och väntar på att min nästa lektion ska börja.. Jag vet att jag borde blogga mer, men jag orkar inte. haha. aja här får ni två chilli bilder från igår


Rubrik


Sitter och leker med webbkameran på min nya dator, nice huh?

Emma is gone, Agda is here!

Var är Emma?
Hon har inte bloggat på flera dagar.
Skumt.
Jaja, jag räddar era modeproblem.Alltså cowboy kläder är så hett just nu! Jag älskar det.

Puss hej, xx.

RSS 2.0