Andreas Wijk


tror jag bet ihop precis när kortet togs, därför ser jag så knäpp ut..

Höstjackan

Jag har hittat jackan jag kommer ha i höst när det börjar bli kallt! Hur snygg som helst. Har tyvärr ingen bild på den, men det finns inne på Zara..;) Visar den sen när den är min

Heidi Montag

Som alla vet har Heidi Montag, eller Heidi Pratt, vet fan inte ens vem hon är längre. Men i alla fall, alla vet att hon har opererat sig, rätt mycket.

Innan hon operarat sig över huvud taget


Första operationerna hon gjorde


Operarad runt 10 ggr samma dag, var det väl?

Jag tycker hon ser hemsk ut nu, hon var så himla mycket sötare innan... Vafan hände, Heidi?.. Håller ni inte med?

Jag menar kom igen, hennes kropp var mycket mycket finare innan!! Jag kommer aldrig aldrig aldrig att operera mig, fyfan...... blir ofta inte ens fint....... Vad tycker ni?

Varför bloggar inte Emma? // Agda.

Det var hur många som helst som smsade henne igår & frågade vem jag var. Ingen av oss vill avslöja detta! Jag är som sagt var top secret. Emma hade 1939 unika besökare igår & fick 49 sms? Hallå, hur fick alla hennes nummer. Jaja, hon älskar er så fortsätt läsa.

Jag vill bara tipsa en sak till denna veckan. Sen ska inte jag blogga här mer, på ett tag.



En sombrero i höst är ett måste!


XX // Agda

Agda gästbloggar.

Yes ni såg rätt, jag (alias Agda) gästbloggar. Jag heter alltså inte Agda egentligen men mitt riktiga namn är lite topsecret. Så ni kan kalla denna händelsen: Agdas Fashion.

Jag är Emmas vän, typ hennes bestman om man kan säga så. Jag hjälper henne när hon har det svårt. T.ex. en gång när vi skulle ut. Hon kunde inte bestämma om hon skulle ha sin mink-pälsväst från Paris eller sin siden blus från Dior, sådana svåra tider hjälper jag henne med mitt underbara mode-veto.

Jag är en sådan människa som ser ett modemissfall på en gång. Det svartnar för ögonen, jag får migrän & magkatarr, helt hemskt. Men nu ska ni få ta del av min underbara talang. Let the fashion begin!

I höst är det ju inne med tråkiga & dystra färger såsom brun, militärgrön, mörkblå & svart. Skit i det!! Kan det bli mer tråkigt?? Som om hösten inte är dyster nog menar jag, dahh... Satsa på neon & pastell, precis som i sommras. Jag skriver "Keep up the good work with the summer-colours" för att citera modeikonen Kim Jong-II (Jag älskar hans kollektioner, kolla google!). Så matcha vilt & kör på shorts i vinter.

Jag har en absolut favirit i höst. Här:




Shit alltså, jag köpte röda Hunter stövlar i förrgår. Love them, jag bor i dem. Jag hade de till & med när jag sov förut. Sååå härliga.
Legginsen finns att köpa på Shock för 299:-
Linnet H&M 69:-
Kjolen finns på Rut mfl 399:- (sjukt värda pengar)
Hatten på http://fashiononline.com (Jag köpte min på modeveckan i Paris) 449:-
Armbandet har jag gjort själv med äkta pärlor från Rhodos.

Men nu ska jag inte skriva mer, kommer fler inlägg från mig. Vi hörs bbys. Puss & Kram.
Eller Kiss & Hug xx som man skriver i min andra hemstad, New york.

Birthday Sex - Jeremih

Eftersom jag fyller år den 24:e, tänkte jag visa några saker jag har önskat mig. Lite kul sådär, eller vad säger ni? (Bara att klicka för större bilder)

 Denna snygga jackan, längtar som fasen!
 Wesc hörurar, vet bara inte vilken färg..
 Armband, dock inte Thomas Sabo, fast detta hade suttit fint!
Ringar obviously, stora och färgglada
 Pengar, alltid pengar!

Sen har jag väl säkert önskat mig något mer, men jag är dålig på att komma ihåg saker jag vill ha.... Inte bra!



Konstigt inlägg....

...men tänkte att någon av er kanske vet hur man raderar ALLA mejl samtidigt från sin hotmail? För jag har hur många som helst och det är inte direkt så att jag gärna vill sitta och radera alla en och en.... Skulle vara jättesnällt och någon förklarade!

Hehe massa facebook grejer:(

Whaaaaaaaaaaaaaat

http://linneafallmans.blogg.se/2010/august/vart-att-skriva-om.html#comment  FYFAN VA HEMSKT! Var tvungen att länka inlägget......... eeeeeh vart är världen påväg????

Tips

Jag fick en fråga för ett tag sen, om jag hade lust med att tipsa om lite bra klädsidor. Jag har dragit mig lite för att göra det, dels för att jag inte är så bra på att hitta bra sidor på internet och så brukar jag inte handla via nätet.. Men tänkte att jag skulle göra ett försök, har ju inte direkt något att förlora!  Så här är top 5 lista på bästa internet shopping enligt mig!


1. MissBella - snygga vanliga unika kläder till normalt pris, även smycken och beauty. http://missbella.se
2. CHICY shop - kläder för lite dyrare pris, men du hittar garanterat något som du vill skicka hem! http://www.chicy.se 
3. Nelly - alla känner till Nelly, här finns alla märken du letar efter. http://nelly.com
4. H&M Shop Online - trots att H&M finns i stan, har butikerna inte samma utbud dom online shoppen. http://shop.hm.com/se
5. Le Redoute - snygga kläder och bra priser. http://www.laredoute.se


Kanal555555555


Waaaaooo! Vad gör man?? Jag är fan kär i han..... Så fin!
http://kanal5.se/web/guest/andreaswijk

Värd 97 000 kr!

Läser ni Angelicas Closet? Om ni gör det vet ni att hon hade en bild på Kelly väskan från Hérmes, oherregud!!! Jag är förfan mållös...... VILL HA VILL HA! Men Hérmes är ju inte direkt det billgaste märket ute på marknaden, men så värda pengarna om man kan spola ner 100 000 i toaletten bara sådär... Jag gillar alla Hérmes, eller aa de flesta, so damn beautiful! Vad tycker ni om de dyra och eftertraktade väskmärket?

Bild och text från http://angelicascloset.se/.

"Gissa hur tungt det var att lämna tillbaka Kelly-väskan från Hermès?! Priset är 97 000 kr så det är inget jag spontanshoppar. Den legendariska väskan är döpt efter Grace Kelly och blev känd på 1950-talet då Grace dolde sin gravidmage med väskan."

Jag gillar ringar


För er som gillar snygga ringar, http://www.cocoo.se har ju de bästa...... WOW









Nu funkar det!

Nu funkar det tydligen att ladda upp bilder, gott!

Jag, Agnes och Alicia

Erik Grönwall!


Danny är galet snygg!

Emma och jag. Emma är söt fast hon inte gillar denna bilden!!

Alicia, Kimona, Agnes, jag och Emma.

Så alla vet: Darin SUGER.

Rix FM

Idag har jag faktiskt varit på Rix FM hela dagen, svin gött! Värdret var rätt nice, först stekhett och sen ösregn! hihi
Just nu dampar min dator, kan inte komma åt mina bilder:( men det kommer så fort jag får ordning på skiten!

Big stuff


I like! Vad tycker ni om smyckerna??

Miroslava Givenchy





Ser hon inte otrolig ut på smällen? Alla gravidas förebild hoppas jag, bara ingen blir knocked up bara för att se såhär snygg och fräch ut?! Ha ha

Franskt, åå så franskt

Palladium är som de flesta redan vet, Franskt och användes av soldater i Franska armén 1947. Nu säljs skon Pampa, deras mest kända version, i utvalda butiker här i Sverige. Det gamla klassiska skorna är populära bland både tjejer och killar i tonåren men också bland de som var med under 90-talet när de var stora sist. Palladium finns att köpa på b.la. Yoko-Yap i Göteborg och Nelly.com.
Jag har inte riktigt tyckt om de försen för ett tag sedan. Värda att investera i?



Jag tycker om de blå och kakifärgade!


Rahlenfeldt

Jag vet vad alla tänker nu, men han är inte Krilleboii längre... Dock finns ju en del av han också kvar, men bloggen är faktiskt bra. Han skriver om mode, sitt liv och mycket mer, snygga bilder som passar till inläggen! Jag har kollat den några månader nu och den är inte så farlig, helt klart värd att kolla in!

http://rahlenfeldt.blogg.se/

Trenchcoat

Vad tycker ni om den klassiska jackan? Jag älskar den, speciellt den långa klassiska beiga! Hur snyggt som helst på hösten och våren, wow! Lika snyggt på tjejer som på killar! Det finns hur snygga som helst på Zara, för ynka 700 kr.




H&M 149 kr!


Vad tycker ni, är det något värt att investera i? Jag tänker i alla fall köpa en svart!

H-Headphones


Vad tycker ni om Wesc hörlurar? Visst är dom snygga?!

Göteborgskalaset


(Veromoda's jenasjacka, Zara's väska, Hunterstövlar)

Som sagt, Göteborgskalaste eller kulturkalaset som man också säger, började idag, så som jag sa för någon vecka sedan, så uppträder min vän Alicia med sin musikalgrupp i nordstan. Så var i alla fall där med Emma och tittate, vet att hon kommer vara där imorgon också, tre, fyra och fem.. Ett litet tips bara.

Goodbye Kitty

Om det är något jag hatar, verkligen hatar, så är det Hello Kitty. Det är nog det värsta jag vet! Att alla grejer är rosa och glittligt hjälper ju inte direkt. Jag är inte ett så jättestort fan av rosa så aa. Tycker att Hello Kitty är för mycket bara och dessutom är det till för små barn, enligt mig, och inte för "stora" barn... Vad tycker ni om dessa sakerna här under? Och tycker ni om Hello Kitty?

Har inte en passande rubrik:(


Satt i mina extensions igen, riktigt skönt! Saknat dom, ha ha. Dock har väl mitt hår sett bättre dagar.

The new

Det nya i höst är skinnjacka med krage, det är faktiskt rätt snyggt om man frågar mig. Kragen ska vara stor och dragkedjan dold! Detta ska tydligen matchas med smala jeans och höga klackar. För en mer avslappnad look harems och ankelboots. Vad tycker ni? Gillar ni?

Jag tror faktiskt att jag ska hitta mig en sådan jacka... Pretty nice.

Distant

Ha ha, ja. Jag har varit lite för mig själv hela veckan nu faktiskt, väldigt skönt. Jag har bara steckkollat på The OC 3 säsonger och är på den 4:e nu.. He he men nu är jag nog tillbaka...:)

Kling

Elin Kling är som alla vet en av Sveriges sörsta bloggerska. Hennes känsla för mode har hjälp henne upp bland de bästa. Hennes stil är ju sså himla snygg. Vem skulle inte vilja byta garderob med henne egentligen????

För övrigt, militärgröna byxor, hur jävla snyggt som helst!!

Autumn 2010


Biacos ursnygga kängor! Helt perfekta i höst, underbara.

All black

Var inte rädda för att ha en helsvart outfit någon gång, det är supersnyggt. Titta bara på Mary-Kate Olsen i sina helsvarta kläder!


Looking for a daddy to pay for the champagne


Sanningen om diamanter


Ingen rockar guld som Nicole Richie, älskar ringarna och läder och guld armbanden. Sedan Nicole dumpat rosa uggs och Paris Hilton har hon bara blivit bättre, även om hon har sin unge! Hennes solglasögon är inte heller så dumma... eller vad säger ni?


Förresten, visste ni att hon har skrivit en bok? "Sanningen om diamanter", riktigt bra faktiskt!

Stylish

Visste ni att jag i vanliga fall har extensions? Fast det har jag inte nu för att låta mitt hår vila, men kommer sätta i det så fort jag har toppat mitt egna hår. Åå, vad skönt det ska bli.. Älskar att ha långt och tjockt hår..
Oj juste, för er som inte vet är extensions löshår. Fast det är riktigt hår från männiksor, faktiskt från Indien. Detta kan sättas in på många olika sätt.

  • Keratinvax, det är faktiskt inte så jättebra, inte skönt heller. Okej, ska förklara mig här, med keratinvax är ditt löshår otagbart och allt efetrsom ditt hår växer kommer dina extensionsslingor att åka ner och sitta långt ifrån hårfestet där det är meningen att dom ska vara. Detta gör det otroligt svårt för dig att hålla ditt hår rent och snyggt. Du kommer också att ha svårt för att dölja keratinglumparna, detta gör det svårt att ha hög tofs, det gör de också väldigt svårt att borsta håret. När du sedan ska ta ut dina extensions ungefär tre månader senare kommer du inte kunna återanvända håret utan måste köpa nytt... Vilket är onödligt eftersom det antagligen inte är så slitet och skulle kunnas använda igen. + att när du tar ut slingorna kommer ditt hår där du haft keratin vara så jävla tovigt så det finns inte. Det gör svinont att borsta ut...
  • Här sätts löshåret fast med metallringar, mycket effektivare. För det första så kan du lätt flytta upp extensionsena när dom kommer för långt ner, vilket gör att det alltid ser snyggt och välvårdat ut = folk tror det är ditt eget hår. Du kan även ta ut det när du vill och återanvända håret eftersom det inte är förstört där du sätter fast det.
  • Klipps, detta måste tas ut varje kväll och sättas i igen varje morgon.... Låter det jobbigt? Tänk på hur fult det är med stora klämmor i håret för att de ska sitta fast, och hur obekvämt det måste vara. Kliigt också kan jag tänka mig.


Här sitter löshåret fast med keratinvax.

Jag har prövar både keratinvax och metallringar och metallringar är så mycket bättre. Detta hår kan återanvändas och du kan ha det hur länge som helst eftersom du kan flytta upp håret allt eftersom ditt egna växer. Men med keratin måste du byta efter sisådär tre månader. Kanske till och med innan det, beroende på hur du behandlar ditt hår. Du msåte alltså betala 5000 kr ungefär fyra gånger om året om du ska ha keratin. Och efter att du har haft extensions en gång, kan du inte bara sluta. Du kommer att bli beoende, om du ogillade ditt hår så mycket så att du valde löshår kommer du definitivt inte tycka om det efter. Tro mig jag vet. Men med metallringar betalar du bara 1500 kr eftersom detta är så lätt att din mamma kan fixa det på dig helt själv! Och ja, klipps... Vem fan tar på sig det frivilligt? Både fullt och obekvämt! Aja, nu har jag babblat klart om det. Nu ska ni få se bilder på mig i långt hår!:)


Augusti för i helvete

Nu är det augusti och sommaren är snart slut, även om värmen brukar sättas i verk just denna månaden. Själv tror jag att augusti kommer bli en riktig bra månad och jag har rätt mycker inplanerat. Tänker inte dela med mig av allt, för.. ja det är bara att inse, detta är ingen blogg om mig utan om mode.. Men eftersom jag är så himla snäll så tänker jag läska er med lite godsaker som kommer hända i augusti månad i alla fall. So enjoy guys.

  • en av mina bästa vänner kommer hem och har med sig en present till mig, vet dock redan vad det är... men kommer i alla fall spendera varje ledig stund med henne
  • samma bästa underbara vän ställer upp i kultur och uppträder i nordstan, sjunger och dansar. återkommer med tider och datum, kom och titta!
  • rix fm var en stor succé förra året och ska upprepas i år igen
  • jag börjar gymnasiet den 23, ska bli spännande
  • den 24 är det min dag! om exakt 24 dagar är jag 16. hiphip hora
  • nrj in the park sög stort förra året men med Rasmus Seebach kan de nog bli kul


EN BÄSTIS EN VÄN EN POLARE, jag var så sugen på tårta så åt en hel. mm gott

Vad har ni för er denna månaden? Love to know!


RSS 2.0